HD_MRK
Je website is een gesprek met je klant
Hoe gemakkelijk praat jij?
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Webteksten laten schrijven
 
PG
CNTNT

Webteksten laten schrijven

 

Webteksten laten schrijven door een professional. Je vraagt je af of je daar je goeie geld in moet investeren. Met wat tips uit blogs en nieuwsbrieven kom je toch zelf ook al een eind? Natuurlijk, daar kun je absoluut iets aan hebben. Maar als je echt goede teksten voor je website wilt, lees dan even verder. Kost je 2 minuten.

Zelf webteksten schrijven: een flinke klus

Grote kans dat je al verschillende pogingen gedaan hebt om zelf teksten voor je website te maken. Want hé, wie kent jouw bedrijf beter dan jijzelf, en je schrijft best soepel, dus hoezo zou jij niet zelf de teksten voor je website kunnen schrijven?

Dus ga je er op de zoveelste zondagmiddag weer voor zitten. Door de week kom je er totaal niet aan toe. Je schrijft en schrijft. Maar als je je teksten een paar dagen later terugleest, voel je zelf ook wel: dit gaat ‘m zo niet worden in Google. Te lang en te veel.

Volgend weekend maar weer proberen. Zucht. En je hebt al zo veel te doen.

Blijf je worstelen met de teksten voor je website?

Je kunt met je teksten blijven worstelen. Hier en daar tips verzamelen. Soms de ene alinea veranderen, dan weer de andere. Of een hele pagina weggooien waar je uren aan hebt gewerkt.

Kost je ongelooflijk veel tijd, met weinig resultaat. Je site is niet gestegen in Google, er zijn niet meer klanten via je website en complimenten over je teksten krijg je nog steeds niet. Jammer van je energie. En nog duur ook.

Want reken maar uit wat al die schrijfpogingen jou al hebben gekost. Je eigen uurtarief, belangrijke nieuwe plannen voor je bedrijf, gezelligheid met je vrienden of gezin.

Een ervaren tekstschrijver je webteksten laten schrijven

Voor datzelfde geld had je allang een tekstschrijver voor je website kunnen inhuren. Dan had je nu een website waar je trots op was. En die bezoekers op je website laat doen wat jij wilt dat ze doen:

  • je product kopen
  • zich inschrijven voor een training
  • een e-book downloaden
  • jou uitnodigen voor een kennismaking

Je had dan teksten waarmee je bedrijf verder kan groeien en bloeien.

Webteksten laten schrijven kan het verschil zijn tussen voortsukkelen en lekker doorhollen.

Ik schrijf de webteksten voor je die weer vaart in je onderneming brengen. Omdat ik weet hoe een effectieve webtekst eruit moet zien. Wat je waar moet zetten. En wat je juist niet moet doen. Welke woorden krachtig zijn en welke juist niet.

Bovendien word ik er gewoon blij van als goede ondernemers dankzij mijn webteksten groeien en bloeien.

Natuurlijk kun je ook je eigen teksten aan mij voorleggen. Maak dan een afspraak om samen live met je teksten aan de slag te gaan.

Ja, ik heb sterke webteksten nodig

Heb je een tekstschrijver nodig voor andere teksten, bijvoorbeeld een magazine of brochure, bel dan (06) 12 45 44 05. Als ik tijd heb, help ik je graag.

Other members of this category (left or middle). Also other cats (too much)?
 
Tekstpaleis header
FTR