HD_MRK
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Webteksten laten schrijven
 
PG
 
 
 
CNTNT

Webteksten laten schrijven

 

Je wilt webteksten laten schrijven. Je bent ondernemer en je komt er maar niet uit met je webteksten. Of je komt gewoon niet aan zelf webteksten schrijven toe. De dagen vliegen voorbij.

Je hebt misschien al heel wat schrijfpogingen gedaan

Grote kans dat je al verschillende pogingen gedaan hebt om zelf teksten voor je website te maken. Want je schrijft best soepel, dus hoezo zou jij niet zelf de teksten voor je website kunnen schrijven?

Dus ga je er op de zoveelste zondagmiddag weer voor zitten. Door de week kom je er totaal niet aan toe. Je schrijft en schrijft. Maar als je je teksten een paar dagen later terugleest, voel je zelf ook wel: dit gaat ‘m zo niet worden in Google. Te lang, te veel en te vaag.

Blijven worstelen kost je tijd, geld en energie

Je kunt met je teksten blijven worstelen. Hier en daar tips verzamelen. Soms de ene alinea veranderen, dan weer de andere. Of een hele pagina weggooien waar je uren aan hebt gewerkt.

Kost je veel tijd en levert je weinig op. Je site stijgt niet in Google, je krijgt weinig klanten via je website en complimenten over je teksten kun je wel vergeten. Jammer van je energie.

En nog duur ook. Want reken maar uit wat al die schrijfpogingen jou al hebben gekost. Je eigen uurtarief, belangrijke nieuwe plannen voor je bedrijf, gezelligheid met je vrienden of gezin.

Schakel nu een ervaren tekstschrijver in

Stop met ploeteren en hak nu een knoop door. Schakel mij in als tekstschrijver voor je website en je krijgt teksten voor je website hebt die wel werken:

  • je krijgt inschrijvingen voor je training
  • mensen downloaden je e-book
  • iemand belt je om meer over jouw aanbod te horen
  • je krijgt op social media reacties op je blogpost

Webteksten laten schrijven is het verschil tussen voortsukkelen en lekker doorhollen.

En ik hol voor je uit. Omdat ik weet hoe een effectieve webtekst eruit moet zien. Wat je waar moet zetten. En wat je juist niet moet doen. Welke woorden krachtig zijn en welke juist niet. Ik doe niet altijd wat jij wilt, maar later ben je mij dankbaar.

Top, tijd voor actie

Heb je een tekstschrijver nodig voor andere teksten, bijvoorbeeld een magazine of brochure, bel dan (06) 12 45 44 05. Ik help je graag.

 
Tekstpaleis header
FTR