HD_MRK
Je website is een gesprek met je klant
Hoe gemakkelijk praat jij?
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Zelf webteksten schrijven
 
PG
CNTNT

Zelf webteksten schrijven

 

Je wilt zelf webteksten schrijven. Je schrijft vrij soepel en je houdt je webteksten liever in eigen hand. Bovendien is investeren in een tekstschrijver op dit moment even geen optie voor je. Daarom wil je nu zelf webteksten schrijven. Ik help je daar graag bij.

Zelf webteksten schrijven – dit komt erbij kijken

Je kunt je webteksten natuurlijk out of the blue schrijven. Je maakt gewoon wat aardige teksten, in niet al te moeilijk Nederlands. De teksten houdt je zo kort mogelijk. Aan het eind maak je nog even een contactpagina. Klaar. Toch?

Grote kans dat je website vervolgens amper gevonden wordt. En dus weinig gelezen. Want goede vindbaarheid in Google vraagt een bepaald soort teksten. Je moet de juiste zoekwoorden kennen en op de juiste plaatsen zetten. Je moet goede koppen schrijven. En je structuur moet glashelder zijn.

Natuurlijk moet je ook nog kort en krachtig schrijven en tegelijkertijd precies die informatie geven die jouw bezoeker of klant wil krijgen. Een flinke opgave.

Hulp bij zelf webteksten schrijven

Maar wees gerust: ik geef je graag de handvatten om zelf webteksten te schrijven. Ik vind het gaaf om je te helpen en ik deel graag mijn kennis en ervaring met je.

Voor een 1e kennismaking met zelf webteksten schrijven is Kus de kikker bij mij thuis een prima optie. Wil je intensiever aan de slag en een complete tekst voor je website schrijven, doe dan mee met de schrijfcursus voor ondernemers. In 3 keer 3 uur aan mijn keukentafel, in een kleine groep, schrijf je de basistekst voor je website.

Of kies voor de koninklijke weg. Dan gaan wij samen 1 op 1 aan jouw website werken. 2 uur (voor € 250) of een hele dag (voor € € 675), inclusief kennismaking per telefoon en 1 feedbackronde.

Ik wil meer weten en mail je even

Other members of this category (left or middle). Also other cats (too much)?
 
Tekstpaleis header
FTR