HD_MRK
Je website is een gesprek met je klant
Hoe gemakkelijk praat jij?
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Zelf webteksten schrijven
 
PG
CNTNT

Zelf webteksten schrijven

 

Je wilt zelf webteksten schrijven. Je schrijft vrij soepel en je houdt je webteksten liever in eigen hand. Bovendien is investeren in een tekstschrijver op dit moment even geen optie voor je. Daarom wil je nu zelf webteksten schrijven. Ik help je daar graag bij.

Zelf webteksten schrijven – dit komt erbij kijken

Je kunt je webteksten natuurlijk out of the blue schrijven. Je maakt gewoon wat aardige teksten, in niet al te moeilijk Nederlands. De teksten houdt je zo kort mogelijk. Aan het eind maak je nog even een contactpagina. Klaar. Toch?

Grote kans dat je website vervolgens amper gevonden wordt. En dus weinig gelezen. Want goede vindbaarheid in Google vraagt een bepaald soort teksten. Je moet de juiste zoekwoorden kennen en op de juiste plaatsen zetten. Je moet goede koppen schrijven. En je structuur moet glashelder zijn.

Natuurlijk moet je ook nog kort en krachtig schrijven en tegelijkertijd precies die informatie geven die jouw bezoeker of klant wil krijgen. Een flinke opgave.

Hulp bij zelf webteksten schrijven

Maar wees gerust: ik geef je graag de handvatten om zelf webteksten te schrijven. Ik vind het gaaf om je te helpen en ik deel graag mijn kennis en ervaring met je.

Voor een 1e kennismaking met zelf webteksten schrijven is een Keukentafelsessie bij mij thuis een prima optie. Een stevige basis leg je met de schrijfcursus Zelf een sterke webtekst schrijven. Of je kiest voor een strategiesessie. Dan gaan wij samen 1 op 1 aan jouw website werken. 2 uur of een hele dag. 1x of een aantal keren. Maar net wat jou het meeste helpt.

Keukentafelsessie

Elke maand organiseer ik een Keukentafelsessie in mijn kantoor. In een kleine groep kun je dan aan de slag met je eigen webteksten.

Er zijn 4 plaatsen. Je bent welkom van 10 tot 12 op Dorp 78a in Polsbroek. Kost je alleen een paar uur en een rit naar Polsbroek.

Ik vertel iets over een aspect van webteksten en er is veel ruimte voor je eigen vragen. Vervolgens ga je zelf aan de slag en kun je je teksten in de groep en met mij bespreken. Ondertussen krijg je lekkere koffie (of thee). Meld je even aan via fenny@tekstpaleis.nl.

Cursus webteksten schrijven

In deze 2-daagse schrijftraining waarin je zelf sterke webteksten leert schrijven krijg je veel theorie, maar ga je vooral ook zelf aan de slag. Een pittige, praktische schrijfcursus. Aan het eind kun je:

  • klantgerichte websiteteksten schrijven
  • kort en krachtig schrijven
  • webpagina’s de juiste structuur geven
  • de basisprincipes van seo-teksten toepassen

Deze intensieve en praktische schrijfcursus is in een groep van maximaal 6 deelnemers. In 2 dagen van 10 tot 4, met huiswerk tussendoor. Er is veel ruimte voor jouw vragen en ervaringen. Je leert veel en kunt daarna prima zelf uit de voeten met je websiteteksten. Bovendien is de energie en feedback van de groep altijd een bijzondere meerwaarde.

Samen aan de slag – in 2 uur of 1 dag

Wil je liever persoonlijk met mij met je teksten aan de slag, kies dan voor een strategiesessie van 2 uur of 1 dag.

Zo werkt het

Je krijgt van tevoren een vragenlijst van mij. Die krijg ik voor onze afspraak van jou retour. Tijdens de sessie bespreken we je antwoorden. Samen schetsen we de structuur van je hele website en de afzonderlijke pagina’s. En we schrijven verschillende conceptteksten.

Als je zelf al conceptteksten hebt geschreven, gaan we daar natuurlijk mee aan de slag.

Je investering voor 2 uur: € 250 (inclusief mijn voorbereidingstijd en 1 feedbackronde achteraf)

Je investering voor 6 uur: € 695 (inclusief voorbereiding, lunch en 1 feedbackronde achteraf)

Ik weet wat ik wil en meld me aan

Other members of this category (left or middle). Also other cats (too much)?
 
Tekstpaleis header
FTR