HD_MRK
Je website is een gesprek met je klant
Hoe gemakkelijk praat jij?
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Zelf webteksten schrijven > Schrijven voor het web – keukentafelsessie
 
PG
CNTNT

Schrijven voor het web – keukentafelsessie

 

Schrijven voor het web is een vak apart. Je moet voortdurend vanuit je lezer denken en over elk woord nadenken. Verder is kort en krachtig schrijven een must. Dat valt in de praktijk niet altijd mee. Slaat de angst je nu om het hart? Niet nodig. Doe mee met een Keukentafelsessie in Polsbroek, krijg praktische tips en ga vol ideeën verder met je teksten.

Schrijven voor het web lijkt soms bar ingewikkeld

Bij goed schrijven voor het web komt ongelooflijk veel kijken:

  • je hebt een heldere structuur voor je teksten nodig
  • kort en krachtig schrijven
  • tegelijkertijd ook alle marketingtips voor je teksten toepassen
  • de concurrenten voor blijven
  • zorgen voor perfecte spelling en grammatica
  • voortdurend bijschaven en finetunen

Ik hoor je zuchten. Bijna niet te doen. Dat is ook zo; voortdurend werken aan sterke webteksten is een flinke klus.

Maar het is te leren. En je kunt het ook leuk houden. Als je weet wat je moet doen, als je voortdurend blijft schaven en als je op gezette tijden ook alles rond je webteksten weer relativeert.

Want zeg nou zelf: er zijn veel belangrijker dingen in het leven dan sterke webteksten schrijven. Je geliefde, kinderen, vrienden, mooie momenten, plezier maken en van kunst genieten. Of motorrijden. Wat ik haat, maar wat jij misschien fantastisch vindt.

Maak kennis met schrijven voor het web in een Keukentafelsessie

Het is dus wel een klus: zorgen voor sterke webteksten, maar je kunt het absoluut leren. Kom gewoon een keer proeven wat daarbij komt kijken in een van mijn gratis Keukentafelsessies.

Die organiseer ik elke 1e woensdag van de maand.

Ik vertel kort iets over een bepaald aspect van teksten voor websites. Daarna werk je verder aan je eigen teksten. Als je dat wilt, kun je je webteksten voorleggen aan mij en de rest van de groep.

Het leuke van de keukentafelsessies is bovendien dat je andere ondernemers leert kennen. Zo sla je minstens 2 vliegen in 1 klap.

Schrijven voor het web valt echt te leren. Kom er gewoon eens mee kennismaken. Soms bak ik een klassieke appeltaart. Omdat ik dat graag doe en het dan zo lekker ruikt als jij aan mijn keukentafel zit. Maar ik moet bekennen dat die appeltaart er in alle drukte ook nog wel eens bij inschiet.

Maar los daarvan: ben je ondernemer en tob je met je website, schuif dan gewoon eens aan mijn keukentafel aan. Er is plek voor 4 deelnemers. Voor slechts 2 uur van je tijd en een rit naar Polsbroek

Die keukentafel lijkt me top. Ik kom

Other members of this category (left or middle). Also other cats (too much)?
 
FTR