HD_MRK
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
 
 
CTGR

persoonlijke verhalen

Verhalen vangen is mijn vak. Voor websites van ondernemers, voor artikelen voor en over de zorg en voor interviews in het algemeen. Vaak vang ik die verhalen beroepsmatig, maar soms maak ik zelf een mooi verhaal mee. Die persoonlijke verhalen zet ik graag op mijn website. Misschien inspireert ze jou om ook verhalen te vangen en verder te vertellen.

De kracht van persoonlijke verhalen

Voor mij zijn verhalen altijd belangrijk geweest. Als kind las ik alles wat los en vast zat. En tot ik kinderen kreeg, bleef dat zo. Vanaf dat ik moeder werd las ik vooral ‘vakliteratuur’, boeken over hoe ik een goede moeder kon worden. Ik weet niet of die laatste categorie echt iets heeft opgeleverd…

Nu ben ik nog steeds supergelukkig als ik een mooi, ontroerend of geestig verhaal vang. Tijdens interviews, op een feestje of gewoon op straat, in het voorbijgaan. Als het maar een echt, waargebeurd verhaal is. Want die zijn zo veel krachtiger dan welk verzonnen pr- of marketingverhaal ook. Die gevangen waargebeurde verhalen vind je op deze pagina.

 

 
DSPL-CSTM-PSTS-4
konijn

Waargebeurd verhaal: hoofd konijn


Symbool voor goede communicatie in de zorg

Goede communicatie in de zorg kan zo eenvoudig zijn


Engelenvleugels, symbool voor kerstverhaal over Hoogvliet

Kerstverhaal in Hoogvliet. Over engelen, dissen en een vorkheftruck


uitgesteld oordeel - egel

Uitgesteld oordeel – de wijze les van een overstekend egeltje


 
FTR