HD_MRK
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Tekstschrijver nodig voor je magazine of brochure?
 
PG
 
 
 
CNTNT

Tekstschrijver nodig voor je magazine of brochure?

 

Je zoekt een ervaren tekstschrijver voor sterke teksten voor je magazine, jaarverslag, beleidsplan of brochure? Een pro die glasheldere, aantrekkelijke teksten schrijft die lezen als een trein? En die doen wat ze moeten doen? Ik schrijf ze voor je, als jij en ik een klik hebben. We spreken door wat jij nodig hebt en maken heldere afspraken.

Blijft het tobben? Dan heb je een tekstschrijver nodig

Je bent er misschien al diverse keren voor gaan zitten om zelf die tekst te schrijven. Of je hebt al verschillende collega’s gevraagd om ermee aan de slag te gaan. Maar het eindresultaat is nog niet je van het. De tekst is te lang of juist te kort. Te warrig of te ambtelijk.

Je weet niet zo goed wat nu wijsheid is, en die onzekerheid blijft wat zeuren op de achtergrond, bij van alles wat je doet. Diep in je hart weet je: ik heb een ervaren tekstschrijver nodig. Maar iets houdt je blijkbaar tegen. Is dat onzekerheid over de kwaliteit? Over het tarief van een tekstschrijver?

Stop gewoon met dat getob. Pak je problemen aan en schakel een ervaren tekstschrijver in voor je teksten. Iemand die precies weet hoe je een helder en aantrekkelijk verhaal maakt. Hoe je lezers aanspreekt. Ze raakt en in beweging brengt.

Iemand die kort en krachtig schrijft als het nodig is. En bloemrijker als dat mag. Natuurlijk, dat vraagt een investering. Maar het levert je een tekst op die werkt en effect heeft. En brengt je gemoedsrust. En dat tarief? Daar maak je van tevoren heldere afspraken over.

Tekstschrijvers met specialiteiten

Natuurlijk help ik je graag zelf om je teksten in orde te maken, maar ik ken ook een aantal uitstekende collega’s, elk met hun eigen specialiteiten. Zoek je iemand voor artikelen over techniek, IT-onderwerpen of voor pakkende reclameslogans, dan breng ik je graag met hen in contact.

Want ik wil dat jij de teksten krijgt die jou het meeste opleveren. Als ik die zelf voor jou kan schrijven, top. Als een collega dat beter kan, regel ik dat. Zo kan ik zelf ook blijven doen waar ik goed in ben:

Bekijk voorbeelden van mijn teksten in Portfolio.

Ja, ik wil graag hulp bij mijn teksten

 
FTR