HD_MRK
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Tekstschrijver nodig voor sterke teksten
 
PG
 
 
 
CNTNT

Tekstschrijver nodig voor sterke teksten

Je zoekt een ervaren tekstschrijver voor sterke teksten voor je magazine, jaarverslag, beleidsplan of brochure. Een pro die glasheldere, aantrekkelijke teksten schrijft die lezen als een trein. En die doen wat ze moeten doen. Ik schrijf ze voor je, als jij en ik een klik hebben. We spreken door wat jij nodig hebt en maken heldere afspraken.

Blijft het tobben? Kies dan een ervaren tekstschrijver

Je bent er misschien al diverse keren voor gaan zitten om zelf die tekst te schrijven. Of je hebt al verschillende collega’s gevraagd om ermee aan de slag te gaan. Maar het eindresultaat is nog niet je van het. De tekst is te lang of juist te kort. Te warrig of te ambtelijk.

Je weet niet zo goed wat nu wijsheid is, en die onzekerheid blijft wat zeuren op de achtergrond, bij van alles wat je doet. Diep in je hart weet je: ik heb een ervaren tekstschrijver nodig. Maar iets houdt je blijkbaar tegen. Is dat onzekerheid over de kwaliteit van een tekstschrijver? Onzekerheid over of de tekstschrijver wel begrijpt waarom deze tekst zo belangrijk is of gevoelig ligt? Of speelt er iets anders?

Bel mij dan via (06) 12 45 44 05, zodat wij samen kunnen kijken wat jij precies zoekt en wat een goede oplossing kan zijn.

Dit doe ik als ervaren tekstschrijver voor je

Iemand die precies weet hoe je een helder en aantrekkelijk verhaal maakt. Hoe je lezers aanspreekt. Ze raakt en in beweging brengt.

Iemand die kort en krachtig schrijft als het nodig is. En bloemrijker als dat mag. Natuurlijk, dat vraagt een investering. Maar het levert je een tekst op die werkt en effect heeft. En brengt je gemoedsrust. En dat tarief? Daar maken wij van tevoren heldere afspraken over.

Tekstschrijvers met specialiteiten

Natuurlijk help ik je graag zelf om je teksten in orde te maken, maar ik ken ook een aantal uitstekende collega’s, elk met hun eigen specialiteiten. Zoek je iemand voor artikelen over techniek, IT-onderwerpen of voor pakkende reclameslogans, dan breng ik je graag met hen in contact.

Want ik wil dat jij de teksten krijgt die jou het meeste opleveren. Als ik die zelf voor jou kan schrijven, top. Als een collega dat beter kan, regel ik dat. Zo kan ik zelf ook blijven doen waar ik goed in ben:

  • sterke webteksten schrijven
  • boeiende interviews schrijven die het hart van de lezer raken
  • teksten voor en over de zorg┬áschrijven
  • jou veel praktische tips op maat geven voor je webteksten
  • blogs schrijven
  • je beleidsplan, visiedocument of andere tekst redigeren

Bekijk voorbeelden van mijn teksten in Portfolio.

Ja, ik wil graag hulp bij mijn teksten

 
FTR