HD_MRK
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Testimonials
 
PG
 
 
 
CNTNT

Testimonials

 
DSPL-CSTM-PSTS-4
Dorothée Beens, workshopcoach

‘Jij vangt de ziel van de onderneming’

‘Je hebt me geweldig geholpen bij het schrijven van mijn webteksten en de redactie van mijn e-book. […] Je feedback op de zinsopbouw, spelling en grammatica heeft me enorm geholpen. Maar ook de toevoegingen om de boodschap beter over te brengen.

Jouw aanpak gaat verder dan alleen schrijven; je hebt me in dit proces ook gespiegeld als ondernemer. Hierdoor maakte ik de keuzes die bij mij passen. Het rresultaat is een website die duidelijk en overzichtelijk is. En toch anders dan dan anders. Eigenwijs, zeg maar.

Mijn omgeving zegt letterlijk dat ze mij erin herkennen. Jij vangt niet alleen verhalen, jij vangt de ziel van de onderneming.’

Dorothée Beens, workshopcoach bij Eigen-Wijsz

 
Ton van de Bildt

‘Fenny weet teksten op een zeer persoonlijke manier te formuleren’

‘Ik kwam in contact met Fenny en vanaf het eerste moment hadden wij een klik.
Haar uitstraling, het vertrouwen wat ze je geeft, en vooral haar professionaliteit zijn top. Fenny weet je als geen ander te prikkelen en helpt je om kritisch naar jezelf en je eigen proces te kijken. Ze houdt je continu een spiegel voor.

Fenny weet teksten op een zeer persoonlijke manier te formuleren. Je krijgt teksten die passen bij jou als mens en wat jou beweegt. Zij gaat feedback niet uit de weg, is daarin standvastig en krachtig en weet jou te overtuigen wat leidt tot een kwalitatief zeer goed product.

Ik ben heel blij dat ik in contact met Fenny ben gekomen en zij heeft mij geïnspireerd in mijn vak als trainingsacteur, maar ook als kleine ondernemer.

Kernwoorden die Fenny passen zijn: laagdrempelig, warm, veel respect, zeer deskundig, creatief en vastberaden.

Ton van de Bildt, trainingsacteur

 
 
FTR