HD_MRK
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Zelf sterke teksten schrijven
 
PG
 
 
 
CNTNT

Zelf sterke teksten schrijven

Je wilt zelf sterke teksten schrijven en bent al een heel eind. Je schrijft vrij soepel en je weet hoe je kort, krachtig en aantrekkelijk schrijft. Denken vanuit je doelgroep gaat je gemakkelijk af. Tenminste, bijna altijd. Nu zit je in je maag met een webtekst, artikel of brochure waar je maar mee aan het stoeien blijft. Elke keer als je de tekst voor je hebt, bekruipt je een onplezierig gevoel.

Laat mij je dan verder helpen

Leg mij dan de tekst voor waar jij zo mee worstelt. Ik heb in mijn 20 jaar als tekstschrijver alle soorten teksten geschreven en weet wanneer een tekst een sterke tekst is. Bovendien kijk ik volkomen objectief en fris naar je tekst. Dat kan al een wereld van verschil maken.

En ik denk automatisch vanuit de lezer van jouw tekst. Welke informatie heeft hij nodig?Hoe raak je je lezer? Welke woorden, zinnen en structuur werken wel? En welke juist niet?

Deze teksten kun je aan mij voorleggen

Wil je zelf sterke teksten schrijven en zoek je advies? Ik help je graag bij:

  • webteksten
  • magazines
  • brochures
  • rapporten
  • beleidsteksten
  • jaarverslagen

Bel (06) 12 45 44 05 of mail naar fenny@tekstpaleis.nl en leg mij je vraag voor. Je krijgt vrijblijvend advies. Als je mijn hulp voor jouw tekst wilt, maken wij een Skypeafspraak, waarin we jouw tekst doornemen en jij gerichte tips krijgt. Als je dat wilt, maken wij een vervolgafspraak. Of ik redigeer de eindversie voor je.

Workshop zelf teksten voor een website schrijven

Wil je zelf teksten voor een website schrijven en zoek je tips? Doe dan mee met de workshop Kus de kikker – de workshop schrijven voor het web. In 2 uur krijg je een lading praktische tips. De workshop is bij mij in Polsbroek en er zijn altijd maximaal 4 deelnemers, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Ik heb een tekstvraag

 

 
FTR