HD_MRK
Fenny Brandsma

fenny@tekstpaleis.nl | 06 12 45 44 05
 
Home > Zelf webteksten schrijven
 
PG
 
 
 
CNTNT

Zelf webteksten schrijven

 

Je wilt zelf webteksten schrijven. Je schrijft vrij soepel en je houdt je webteksten liever in eigen hand. Investeren in een tekstschrijver is op dit moment even geen optie voor je. Bovendien wil je gemakkelijk zelf je webteksten kunnen aanpassen.

Een sterke website is een must

Natuurlijk kan ik als ervaren tekstschrijver prima een sterke webtekst voor je schrijven. Maar je hebt er veel meer aan als jij dat zelf helemaal in de vingers hebt. Dan kun je voortdurend je teksten aanpassen, zonder extra kosten.

Kleine veranderingen kunnen je al veel opleveren:

  • een kop die je aanpast en die wel voor conversie zorgt
  • een tijdelijke aanbieding die je zo aantrekkelijk brengt dat je goed verkoopt
  • een introductietekst die je helemaal vanuit je potentiĆ«le klant schrijft en die ervoor zorgt dat iemand je belt

Hulp op maat bij zelf webteksten schrijven

Ik help je om zelf sterke webteksten te schrijven. Je leert:

  • wat een goede structuur is van je site en van afzonderlijke pagina’s
  • hoe je sterke koppen maakt
  • helder en to-the-point formuleren
  • kort en krachtig schrijven
  • aantrekkelijk schrijven

Je krijgt van tevoren enkele basisvragen van mij, bijvoorbeeld: wie zijn je klanten, wat zoeken ze op je website en waarom kun juist jij hen goed helpen. Maar ook: wat wil je dat klanten op elke pagina van je website gaan doen.

Handig als je daar alvast een beeld van hebt.

Tijdens onze afspraken gaan we direct aan de slag met je tekst en krijg je veel tips om in de tussentijd zelf verder aan je website te werken.

Zo werkt het

We bellen eerst om te kijken of ik degene ben die jou het beste kan helpen. Eventueel spreken we een live kennismaking af.

Daarna leggen we enkele data vast. We spreken bij mij af of werken samen via Skype. Als het even kan, plannen we de afspraken binnen een korte tijd. Als je nu hebt besloten dat je met je teksten aan de slag wilt, pak dan nu ook door. Voor je het weet, komen er weer andere prioriteiten op je af.

Je betaalt de afspraken vooraf. Dat is voor jezelf een belangrijke stok achter de deur, want ik weet dat het veel ondernemers hun eigen marketing als eerste laten vallen als ze het druk hebben. Doe ik zelf ook…

Top. Gaan we doen

Wil je liever eerst in een kleine groep aan de slag en zo de basis leggen voor een sterke website? Doe dan mee met Kus de kikker – de workshop schrijven voor het web. In 2 uur krijg je een lading tips.

 
Tekstpaleis header
FTR